Expeditie

Inleiding

Komende jaren zijn bijzondere jaren voor LEV-WN. Met elkaar ondernemen we een ontdekkingsreis met de uitdagende missie om onze scholen tot oefenplaatsen te maken die kinderen voorbereiden op de samenleving van morgen. De clou is ‘toekomstgericht onderwijs’, de rode draad is ons personeel vertrouwen en ruimte geven om te ontwikkelen richting dat toekomstgericht onderwijs.

Onze startpositie is sterk en kansrijk, niet in het minst omdat we deze reis maken in vol vertrouwen op onze God en Vader. Daarnaast gaat het goed met onze 26 voluit christelijke basisscholen: de basis is op orde, onze scholen blinken uit qua identiteit en we hebben goede medewerkers. Er ligt echter nog een uitdagende trektocht voor ons, met een duidelijk reisplan maar ook onvoorziene situaties, avonturen en kansen. Wij zijn daar op voorbereid.

De samenleving verandert voortdurend en dat vraagt aanpassing van onze scholen, medewerkers en ons bestuur, realiseren we ons. In dit Expeditieplan beschrijven we hoe we komende vier jaar deze dynamische expeditie gaan ondernemen. Wij hebben er zin in en zijn er klaar voor, in het vertrouwen dat onze God met ons meereist.

In ons boekje Samen op Expeditie 2019-2023  staan de plannen voor ons LEV-Onderwijs voor de komende vier jaren. De scholen zijn gestart met hun eigen expeditie.
Met onze scholen zijn we samen op expeditie en kiezen we voor deze 5 ambities binnen LEV-WN

1. Een sprankelende identiteit in een veranderende samenleving
2. Toekomstgericht LEV-onderwijs
3. Wij gaan voor toekomstgericht onderwijs
4. Fris ondernemerschap
5. Samen leven

Achter het expeditieplan geven alle scholen aan waar zij in hun school(expeditie)plan aan werken.

Download hier het Expeditie Document: